Training

Health2Wealth.Center

DO IT FOR YOURSELF

TRÆNING

Aabenraa Hver Man- & Torsdag kl 17 - 18

ca. 60 min. træning

Walk Together  samt (cardio / hit)

styrketræning med egen kropsvægt

Samantha Clayton er en olympisk atlet, personlig træner, fitness model, track coach, TV talsmand, hustru og mor.BEST PROGRAM

KVALITETSSIKRING

Herbalife-logoet er din garanti for produkter af høj kvalitet, altid tilgængelig støtte og et resultat, du kan være tilfreds med. Siden 1980 har Herbalife været førende, når det gælder om at forbedre folks ernæring gennem betroede forhandlere og ved at skabe avancerede produkter, som giver store fordele for millioner af mennesker i OVER 90 lande på verdensplan. Herbalifes produkter er sammensat af kvalitetsingredienser under strengt kontrollerede forhold og er udviklet i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

SUND AKTIV LIVSSTIL

Balanceret ernæring - med Herbalife

Herbalifes holdning til balanceret ernæring handler ikke om at tælle kalorier. Det handler heller ikke om, at du skal holde dig fra alt det, du godt kan lide, eller at du skal undgå visse fødevaregrupper såsom kulhydrater.  Uanset hvad dit mål er, ønsker vi at hjælpe dig med at blive en bedre og gladere udgave af dig selv, så du kan se godt ud og føle dig godt tilpas. Hvordan? Med en balanceret og personligt tilpasset ernæring, der understøtter en god og aktiv livsstil.

Health2Wealth.Center

Bylderup-Bov ... Aabenraa

Tel: +45 31 329 949

E-mail: info@health2wealth.center